TillTop

BUY & PLAY

 Glæden ved nyt golfudstyr overgås kun af glæden ved at spille med det - alene eller sammen med gode venner. Vi ønsker glade kunder, og vil derfor gerne tilbyde dig at kunne spille med dit nye golfudstyr - GRATIS.

 

Med det unikke koncept Buy & Play, har Smørum Golfcenter nemlig givet dig en enestående mulighed for at få gratis greenfee og træningsbolde på Driving Range, når du køber udstyr og bags i shoppen.

 

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at vi sætter 20% af købsprisen* ind på dit Buy & Play kort, som du herefter kan betale med, når du skal spille på en af Smørum Golfcenters mange baner. Samtidig virker Buy & Play kortet som boldkort, når du skal træne på vores flotte Driving Range.

 

Et eksempel: Du køber en driver til 2300 kr. og en bag til 1200 kr. - samlet pris 3500 kr. Vi sætter herefter 700 kr. ind på dit Buy & Play kort, som du altså kan bruge til betaling af greenfee eller træningsbolde.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om Buy & Play, så tag en folder i shoppen, eller spørg shoppersonalet næste gang du er i Smørum Golfcenter.

.

Demodage

Vi arrangerer en række demodage i samarbejde med vores leverandører, hvor du kan komme ud og prøve det nyeste udstyr, og f.eks. få clubfittet dit nye sæt. Vi deler dagene op, så du på hver enkelt demodag kan koncentrere dig om én leverandør, i stedet for at blive forvirret af mange mærker på én gang.

 

Få en snak med folkene bag de mange populære mærker på Smørum Golfcenters Driving Range, og drag nytte af de specielle demodagstilbud: minus 10% på dagen (15% hvis du er medlem af Smørum Golfklub).

 

Husk desuden at Trackman'en vil være tilstede på alle demodagene, så du får den optimale clubfitting af dit nye udstyr. Hvis du gerne vil clubfittes af en bestemt leverandør, skal du huske at ringe til shoppen på 44 97 37 00, og bestille en tid. Hvis du bare er nysgerrig, og har lyst til at prøve det nye udstyr, er du selvfølgelig velkommen til bare at møde op på Driving Range.

 

Tidspunkter og nærmere information om demodagene bliver opdateret efterhånden som vi demodagene arrangeret. Du kan altid følge med på Aktivitetslisten.

.

Reparationer

Er dit golfsæt klar til den næste runde?

 

Vi udfører næsten alle former for reparationer på vores eget værksted. Det betyder, at du undgår lange ventetider, da vi i de fleste tilfælde kan slippe for at sende dit golfsæt afsted til leverandøren. Hvad end du skal have skiftet skafter, have nye grips eller justeret lie på jernene, kan du få det lavet i Smørum Golfcenter.

 

For nærmere information og pris, kontakt os i shoppen på telefon 44 97 37 00