TillTop

ERHVERVSNETVÆRK

 


 

.

Proud Partner Konceptet

Proud Partner Erhvervsnetværk er et aktivt netværk af danske virksomheder, som ser de indlysende fordele ved, at kombinerer traditionel markedsføring i Nordens største åbne golfcenter, med spændende netværks skabende oplevelser med golfen som omdrejningspunktet.

 

En Proud Partner aftale med SGC er andet og mere end synlighed og profilering af virksomheden og dens produkter. Det er et matchfee til et aktivt netværk af danske virksomheder, som ser de indlysende fordele ved, at kombinere traditionel markedsføring med spændende og oplevelsesrige stunder på golfbanen.

 

Virksomhederne tilbydes eksponeringsmuligheder overfor de mere end 150.000 gæster, som årligt besøger Smørum Golfcenter. Som Proud Partner i SGC bliver du en del af vores business to business netværk, hvis formål er at skabe relationer mellem beslutningstagere i erhvervslivet.

 

Som Proud Partner opnår din virksomhed et fantastisk afsæt for business, godt forretningsnetværk og spændende underholdning med den grønne sport som omdrejningspunktet.
Din virksomhed bliver en del af et aktivt business to business netværk, hvis formål er at skabe forretningsgenererende relationer mellem beslutningstagere i erhvervslivet – den fælles reference er golfen, men det handler om business!

 

Erhvervsnetværket tørner sammen til spændende arrangementer, det være sig golfmatcher, foredrags, fodbold og speedway arrangement i PARKEN, gocart Le Mans, dinnershows, netværksrejse under varme himmelstrøg og andre venues som danner de uformelle rammer for et aktivt erhvervsnetværk.

 

Som Proud Partner i Smørum Golfcenter får du nøglen til Nordens største golfcenter og en verden af muligheder.

 

Med en Proud Partner-aftale i Smørum Golfcenter opnår din virksomhed tillige de bedste betingelser for spændende pleje af kunder og samarbejdspartnere – der arrangeres flere årlige spændende arrangementer for golfcentrets Proud Partners som er velegnede til brug for pleje af dine kunder og samarbejdspartnere.

 

En Proud Partner-aftale forhandles individuelt ud fra virksomhedens behov og ønsker. Der er ingen fast økonomisk ramme – indholdet af Proud Partner-pakken afgør aftalens størrelse.

 

En Proud Partner aftale i Smørum Golfcenter koster fra kr. 7.850,-

 

Se vores Proud Partner program for sæson 2012 her.
 

.

Proud Partner - Firmaer

 Proud Partner Erhvervsnetværk