TillTop

BRASSERIE CADDIE

Caddie byder velkommen 

- til en ny sæson! Lokalerne er blevet shinet op med ny maling, nye gulvtæpper og nye billeder på væggen. Desuden kan Caddie nu tilbyde store runde borde med plads til 12 personer pr bord – og godt ser det ud!

 

I cafeen har Michael og Peer gjort klar til en stor sports-sæson på TV med indkøb af endnu en fladskræm, så du hverken behøver at gå glib af EM-fodbold, OL, Tour de France, Ryder Cup eller andre store og små begivenheder

 

 

 Smørum Golfklubs mestre har fået en mere fremtrædende plads så klubbens mestre, ung som gammel, er at finde direkte på baren.

  

 

 

”På den lille terrasse har vi fjernet muren så man både fra selve terrassen og fra bagerst i Caddie kan følge med i spillet på Pitch & Putt banen.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen til en stor sæson – ude og inde, til både hverdag og fest” –

 

Hilsen Peer og Michael.

 

 

 

.

Åbningstider

 

Brasserie Caddie

Bar / Restaurant

Køkken

  

 

Fra 1 april 2012: Mandag - Søndag

kl. 09.00 - 20.00

kl. 11.00 - 20.00

      

     Åbningstider kan forlænges ved forudbestilling af min. 15 personer.

 

 

Forpagtere:

 

Peer Pihl Petersen

Michael Olsen


 

Brasserie Caddie
Skebjergvej 46
2765 Smørum

Tlf: 44 97 01 30
Fax: 44 66 83 30
caddie@sgcgolf.dk

 

Ved banelukning pga. dårligt vejr mv. kan der forekomme ændret åbningstid og sortiment.
Ved bestilling af selskaber holder vi naturligvis længere åbent.

.

Samarbejdsbetingelser

Betingelser

- for reservation af Brasserie Caddie & Kammerherrens Lokaler i forbindelse med firmagolf-arrangementer, møder, konferencer og private selskaber over 15 personer.


Generelt:
De nærmere detaljer skal aftales skriftligt senest 14 dage, Company day´s dog 1 uge, før afholdelse af arrangementet. Arrangementets indhold, omfang og ydelser, tidspunkt og varighed, antal kuverter, menu, drikkevarer og anden servering samt særligt aftalte ydelser skal fremgå af fremsendt bekræftelse som skal underskrives af begge parter. Af bekræftelsen skal også fremgå den aftalte kuvertpris og en evt budgetteret pris for hele arrangementet, alle priser som bliver opgjort er inkl. moms.

 

Aflysning:

Aflysning skal ske skriftligt. Aflyses arrangementet senere end 14 dage, for Company Day´s 1 uge, kan Brasserie Caddie kræve en godtgørelse svarende til 50% af prisen for de bestilte ydelser. Aflyses arrangementet senere end 7 dage, Company Day´s 3 dage, før afholdelse kan Brasserie Caddie kræve en godtgørelse svarende til 75% af prisen for de bestilte ydelser. Ved afbestilling på selve afholdelsesdagen eller ved manglende fremmøde har Brasserie Caddie krav på fuld betaling af de bestilte ydelser.


Reduktion af deltagerantal:

Reduktion af deltagerantal skal ske skriftligt til Brasserie Caddie senest 1 uge før afholdelse af arrangementet. Ved reduktion på mere end 10% af det bestilte deltagerantal kan Brasserie Caddie kræve en godtgørelse svarende til de ydelser for det antal afbestilte couverter. Ved reduktion af deltagerantal senere end 1 uge før afholdelse kan Brasserie Caddie kræve en godtgørelse svarende til de ydelser for det afbestilte deltagerantal. Ved en reduktion på mere en 40% forbeholder Brasserie Caddie sig retten til enten af rykke arrangementet til et andet lokale eller i visse tilfælde betragte arrangementet som annulleret og kræve godtgørelse jævnført de anførte tidsfrister. Brasserie Caddie kan ved forevisning af regning kræve, at ydelser fra tredjemand, der ikke kan afbestilles så som musik, særlige indlejninger og lignende betales uanset om arrangement er afbestilt rettidigt.


Ændringer

Enhver afbestilling eller ændring i forhold til den oprindelige bestilling skal ligeledes ske skriftligt og rettidigt i henhold til de anførte tidsfrister.

 

Aflysning fra Brasserie Caddie

I tilfælde af aflysning eller omplacering foranlediget af Brasserie Caddie, kan kunden kræve at blive holdt skadesløse for samtlige dokumenterede omkostninger i den forbindelse


Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt firmaer og selskaber at uddele

medbragt mad og drikke på Smørum Golfcenters arealer.