TillTop

GOLF FOR ALLE

På Smørum Golf kan alle spille golf!

Vi har baner af enhver sværhedsgrad – både for helt nybegyndere og den dygtige elitespiller. Du kan som helt ny golfer spille på 2 forskellige baner:

 

– 6 hullers Pitch & Putt og 9 hullers Par 3 bane.

 

Du kan leje udstyr på stedet til meget billige penge – og så er du næsten i gang! Du behøver ikke at være medlem, men skal blot betale for den runde golf du vil spille. Vi har også et rigtig godt tilbud, Golf ad Libitum, hvor du kan spille lige så meget golf du har lyst til hele året for et lille fast beløb pr måned. Du behøver ikke bestille tid – men det er en god ide! Har du aldrig spillet golf før er den bedste start, at deltage 2-3 timer på en Begynderdag.

 

Hyggematcher for alle

Efterhånden som du bliver dygtigere til at spille får du adgang til længere og sværere baner – der er hele tiden nye muligheder og nye udfordringer! Og undervejs afholder vi kurser på Smørum Golfakademi og du kan også straks spille med i åbne hyggematcher. På Smørum Golfakademi og de åbne hyggematcher har du rigtig god mulighed for at møde andre spillere på samme niveau som dig selv.

 

Vi har Danmarks bedste træningsfaciliteter og har åbent hele året – og alle er velkommen!

 

Gratis spillernummer og boldkort

Du skal ved din første henvendelse få oprettet et spillernummer som du skal bruge når du bestiller tid, undervisning eller deltager i hyggematcherne. Så registrerer vi dit handicap og sender dig mails hvordan du kommer videre til næste bane. Det hele kører gennem et nøje tilrettelagt program som vi har udviklet gennem de sidste 18 år. Det er helt gratis at få oprettet et spillernummer – ja faktisk får du tilsendt et boldkort med en gratis spand bolde til brug på Driving Range. Med et spillernummer kan du via vores hjemmeside bestille tid når det passer dig – og du får tilsendt Nyhedsmails med information og gode tilbud ca. 1 gang om måneden.

 

Smørum Golfcenter – mere end golf!

Vi er Danmarks mest aktive golfcenter med mange kurser, matcher, udflugter mm. Kig rundt på hjemmesiden og se de mange muligheder for træning, spil og socialt samvær! Vi opdaterer hele tiden Aktivitetslisten hvor du kan se hvad du kan deltage i og hvornår.

Rigtig god fornøjelse!
 

Al færdsel på Smørum Golfcenters areal sker på eget ansvar !!

.

Danmarks førende
Pay and Play center

Smørum Golfcenter  åbnede i 1993 dørene for alle, der ville

spille golf, og hvilken succes det har været for os og vores spillere. Centeret har lige siden været tro mod sit oprindelige koncept - "Golf for Alle". Smørum Golfcenter er Danmarks første og største Pay & Play center, hvilket vil sige at alle kan komme direkte ind fra gaden, leje udstyr, købe et par bolde, og begive sig ud på en af begynderbanerne og spille golf. For mange sikkert for første gang, men for de fleste ikke sidste.
Vi sætter en ære i at servicere alle dele af golfdanmark

 .!!k.

.

Frit spil

Køb frit spil på Par-3 banen

eller på Intermediate - /Egedalbane.

 

 

Med en spilleret på Par-3 banen har du også frit spil på Pitch & Putt banen.

 

 

Med en spilleret på Intermediate -/ Egedalbanen har du også frit spil på Par-3 banen og Pitch & Putt banen.

 

Se priser for Frit Spil ...

 

 

 

 

.

Familiegolf
- generationerne samles

Endelig en sport som hele familien kan dyrke - sammen.

 

Handicapsystemet gør, at alle generationer kan dyste på lige fod, selvom en er dygtigere end de andre. Derfor er det ikke på forhånd givet, hvem der vil vinde.

 

På Smørum Golfcenter kan alle spille, også uden at være medlem.

 

Allerede fra første dag kan og må du spille på 6 hullers Pitch & Putt som også er velegnet til børn, eller du kan spille på Danmarks bedste Par 3 bane - 9 huller hvor både øvede og begyndere spiller ægte golf. Udstyr kan du leje billigt i Golfshoppen.

 

Det er gratis at øve sig på Puttinggreen og på Shortgamearea (Bunkers og indspil).

På Driving Range, hvor du øver de lange slag, skal du købe bolde i Golfshoppen. Vores Dringving Range er Danmarks største og bedste Driving Range og er hjemsted for de danske landsholdsspillere - men også begyndere er mere end velkomne.

 

Når du bliver grebet af golfen kan du blive medlem i enten Egedal Golfklub, eller Smørum Golfklub - men det er et tilbud ikke et krav. Du kan sagtens fortsætte - så længe du vil - som Pay & Play spiller.

.

Børn og Golf

ALLE spiller GRATIS på Pitch & Putt banen - der skal dog være et "barn" under 18 år med i bolden !
 

Vi vil gerne have flere børn og familier til at spille golf derfor spiller du og de børn du tager med helt gratis alle sammen på Pitch & Putt. I kan leje udstyr og bolde i Golfshoppen. Kr. 20 for leje af jern og putter – prisen på bolde afhænger helt af antal, men den mindste spand bolde til brug på Driving Range koster kr. 25

Husk at al færdsel sker på eget ansvar så sørg for god introduktion – vi vil kraftigt anbefale at I tager en lektion hos en af vores proer ! eller deltag i begynderdag !   


Husk at bestille starttid på 4497 3700.

Børnene og dig selv er dit ansvar ved al færdsel på Smørum Golfcenter. Få dine børn og/eller børnebørn og søskende registreret med et spillernummer (udfyld blanket og send)- så får børnene gratis et spillernummer og et boldkort med 1 spand bolde på.

.

Firmagolf

Styrke, motion og et godt helbred.

Hvorfor ikke gøre golf til en fælles firmasportsgren?

 

Eller tag herud alle sammen en dag og prøv! Vi byder firmaer velkommen til nogle hyggelige golfdage med mulighed for både træning og spil - på baner af enhver sværhedsgrad samt dejlig mad i Brasserie Caddie. Kombiner eventuelt golfdagen med møde eller konference i det luksuriøse Kammerherrens. Vi har ca 100 firmaer som medlem i vores Erhvervsnetværk - de spiller golf - men det handler om business